Heeft u al eens iets gehoord over Kliniek Veldhoven – Schaamlipcorrecties?

Kliniek Veldhoven - Schaamlipcorrecties

Leuk dat u een kijkje neemt op mijn blog en in mijn eerste artikel behandel ik een pittig onderwerp. Het onderwerp van vandaag is namelijk Kliniek Veldhoven – Schaamlipcorrecties. Een goede vriendin heeft maandenlang met een beschamend probleem rondgelopen. Al maanden lang had zij niet gevreeën met haar vriend en dat had een oorzaak. Zij had namelijk last van haar schaamlippen, maar zij wist niet hoe dat zij dit probleem kon verhelpen. Vandaar dat ik voor haar een oplossing ben gaan zoeken en deze vond ik in Kliniek Veldhoven – Schaamlipcorrecties. 

Kliniek Veldhoven - Schaamlipcorrecties

Service

Uiteindelijk heeft mijn vriendin dan ook een afspraak gemaakt bij de bovenstaande kliniek. Ik ben met haar meegegaan en ik vond dat de chirurgen zeer vriendelijk waren. Zij bekeken het probleem van mijn vriendin en kwamen zodoende tot een conclusie. Haar schaamlippen waren te groot geworden er moest overtollig huid weggehaald worden. Toen mijn vriendin dit te horen kreeg reageerde zij ontzettend blij. Eindelijk had zij een mogelijke oplossing gevonden waar gebruik van gemaakt is.

Kliniek Veldhoven

Haar probleem is verholpen!

Onmiddellijk nam zij het besluit om een labiacorrectie te laten uitvoeren. De labiacorrectie werd dezelfde week uitgevoerd en volgens haar was de behandeling pijnloos. Echter deed het na de behandeling wel zeer omdat de wond moest helen. Maar nu twee weken na de ingreep is de wond volledig geheeld en de pijn van mijn goede vriendin is eindelijk verdwenen. Zij is de bovenstaande kliniek dan ook ontzettend dankbaar voor de geweldige hulp!

Chirurgie