CBD-olie gebruik

Cannabidiol, of CBD, is een olie die de laatste tijd veel aandacht krijgt als krachtig antioxidant en anticarcinogeen. Het is ook een krachtig supplement met veel voordelen voor degenen die het gebruiken, inclusief hoe je het effectief kunt gebruiken.

Er zijn veel verschillende CBD-olie producenten, zoals bijvoorbeeld Cannera, dus als de ene niet werkt, laat je dan niet afschrikken om een andere te proberen. Zoek uit wat voor jou het beste werkt. Als je de producent van je keuze hebt gevonden, kijk dan op hun website voor verdere instructies over hoe je hun product moet innemen.

De meeste producenten stellen voor om 1/2 ml (0.5 ml) CBD olie per dag in te nemen. Deze hoeveelheid werkt het best wanneer je het verdeeld in 3 doses, een dosis elke ochtend, een andere in de middag, en de laatste ’s avonds voor het slapen gaan.

Verdelen in 3 doses per dag

Ochtend: neem 1/4 van uw dagelijkse dosis (1/8 ml) Middag: neem uw tweede portie van uw dagelijkse dosis (1/8 ml) Avond voor het slapen gaan: neem het laatste portie van uw dagelijkse dosis (1/8 ml).

Als u negatieve reacties op CBD-olie heeft gehad of als u niet zeker weet welke hoeveelheid het beste voor u zal werken, raadpleeg dan een medisch deskundige.

CBD-olie is legaal in enorm veel landen waaronder Amerika en een groot deel van Europa. Er zijn geen bekende bijwerkingen of risicofactoren aan verbonden. Echter, als je zwanger bent, epileptisch bent, of een andere medische aandoening hebt die invloed heeft op je zenuwstelsel, vraag het dan aan je arts voordat je dit product probeert.

Tot slot, controleer altijd de houdbaarheidsdatum op CBD-olieflesjes voordat u ze gebruikt! Veel producenten zetten een houdbaarheidsdatum op hun producten om de veiligheid te handhaven – vooral voor degenen die vatbaar kunnen zijn voor per ongeluk inslikken (ouders van kleine kinderen). Dus als ze niet voor die datum gebruikt zijn, gooi ze dan veilig weg.

Wil je het product na het lezen van dit artikel uit proberen? Klik dan hier!

Close-up details of ground cannabis flower in a metal grinder. Fresh and high-quality green buds in steel grinder.