De perfect tips voor de strijd tegen zweet handen

zweetikveel

Heb je vaak last van zweethanden en wil je hier graag vanaf komen?  Het is natuurlijk onprettig om de hele dag met natte handen te lopen laat staan iemand een hand te geven. Dan zijn de producten van het merk Syneo de oplossing voor jouw probleem. Dit bedrijf ontwikkeld namelijk al meer dan 50 jaar producten in de strijd tegen overtollig zweten. 

transpireren

4 handige tips 

Zweetikveel heeft 4 handige en praktische tips voor zweethanden. 

  1. Het goed wassen van je handen met zeep. Dit klinkt natuurlijk erg logisch en dit is het ook. Bacteriën en viezigheid zorgen ervoor dat het zweten van de handen erger wordt. Het helpt daarom om de handen regelmatig met zeep te wassen of in te smeren met een antibacteriële zeep. 
  2. Stress en nervositeit zijn vaak de veroorzakers van zweet en vooral zwetende handen. Probeer daarom te allen tijde relaxed te blijven!
  3. Wanneer je pittig eet kun je last hebben van overmatig zweten, probeer daarom niet al te scherpe dingen te eten. Dit voorkomt niet alleen de transpiratie van de handen maar de transpiratie in het algemeen. 
  4. Gebruik talkpoeder voor de handen. Een klein beetje talkpoeder is vaak al genoeg om de zweet op de handen tegen te gaan. 

De producten van Zweetikveel 

Zweetikveel biedt een zeer uitgebreid assortiment aan producten aan de bijdragen aan de strijd tegen zweet, waaronder ook de strijd tegen zweethanden. In het assortiment worden vooral producten aangeboden aan het meer Syneo.