De voordelen van een HIFU behandeling

Fysiotherapie

Onze huid vernieuwt zichzelf continu. Tegen de tijd dat we ouder worden, vertraagt ​​de vernieuwing en veroorzaakt huidveroudering. Wanneer HIFU de gecontroleerde cellulaire schade aan het weefsel veroorzaakt, herpakt de huidvernieuwing zich als het ware, en begint te werken alsof de huid tien jaar jonger is. De HIFU behandeling maakt gebruik van ultrasone energie gericht op onderhuidse lagen van de huid. Ultrasone energie verwarmt het huidweefsel snel en veroorzaakt gecontroleerde cellulaire schade. Deze beschadiging stimuleert de cellen om meer collageen aan te maken en bevordert het huidvernieuwingsproces. Zo trekken rimpels en lijntjes weer strak en ziet je gezicht er jaren jonger uit.

Een HIFU behandeling is zonder chirurgische ingreep

HIFU gezichtsbehandeling is geen invasieve behandeling. Er komt geen chirurgische ingreep bij kijken, waardoor je na de behandeling snel alle dagelijkse activiteiten weer oppakt. De behandeling is uiteindelijk gewoon de huid wakker maken om te werken zoals het deed toen je jonger was. HIFU gezichtsbehandeling is het meest effectief op een milde tot matig verouderde huid. Het wordt gezien als een ideale eerste verdediging om tekenen van veroudering aan te pakken. Daarom is het verstandig hier niet te lang mee te wachten wanneer je de eerste ongewenste lijntjes en rimpeltjes opmerkt. Hoe eerder je een behandeling ondergaat, des te beter de resultaten zijn.

Snel resultaat zonder invasieve behandeling

Wanneer HIFU wordt gebruikt, is het hoogfrequente ultrageluid gefocust op het weefsel onder het huidoppervlak. Er is dus geen schade aan de bovenste huidlagen. Een HIFU behandeling is geen invasieve behandeling. Er zijn geen incisies, naalden of littekens. Je kunt direct na de behandeling je dagelijkse leven weer oppakken, wat de behandeling voor veel mensen extra aantrekkelijk maakt. Direct na de behandeling zul je al beginnende resultaten zien. Maar voor de maximale resultaten duurt het meestal tot drie maanden. Na een jaar komen de rimpels langzaam weer terug. Wil je blijvend resultaat? Dan is het verstandig iedere 12 maanden opnieuw een behandeling te ondergaan.

Een natuurlijk resultaat zonder pijn

Wanneer je op zoek bent naar subtiele veranderingen in je uiterlijk, is een chirurgische behandeling misschien wat overdreven. Chirurgie is erg duur en soms riskant en vatbaar voor complicaties. Met HIFU verjong je je huid zonder al deze extra risico’s.

Bij chirurgische facelifts zijn er altijd risico’s op bloedingen, infecties, bloedstolsels, pijn, littekens en anesthesie risico’s. Deze risico’s heeft een HIFU behandeling niet.

Omdat HIFU werkt door het natuurlijke genezingsproces van de huid te stimuleren en te bevorderen, zijn de resultaten zeer natuurlijk. Daarnaast is een HIFU gezichtsbehandeling is geschikt voor alle huidtypes. Het is een zeer snelle en zeer verdraagbare behandeling. Je krijgt dus wel het mooie resultaat, maar zonder het verdragen van pijn. Het gezegde: wie mooi wil zijn moet pijn lijden gaat hier dus niet op.