Fijn geholpen via aster-uitvaartzorg.nl/

Via de website aster-uitvaartzorg.nl/ kon ik veel informatie lezen over het verzorgen van een uitvaart. Doordat ik goed geïnformeerd ben via de website van Aster-uitvaartzorg heb ik veel verduidelijking gekregen over de diensten die Aster-uitvaartzorg biedt. Na een aantal websites bekeken te hebben vond ik aster-uitvaartzorg.nl/ het duidelijkst. Ik heb zelf contact opgenomen wat ook vrij simpel was via de website. Niet alleen via de website ben ik goed geholpen maar ook persoonlijk kon ik op afspraak komen. Dit vond ik zelf persoonlijk erg fijn. Zo had ik het idee dat er echt iemand voor mij was. Zij leefde echt met respect met mij mee.

Vast aanspreekpersoon

Wat ik persoonlijk zelf erg fijn vond is dat ik benaderd en geholpen werd door een vast aanspreekpersoon. Zo hoefde ik niet steeds mijn verhaal opnieuw kwijt en wist de betreffende persoon precies hoe ik alles gedaan wilde hebben. Via de website aster-uitvaartzorg.nl/  kon ik gemakkelijk een afspraak hiervoor maken.

Contact

Ik vond het contact op aster-uitvaartzorg.nl/  erg makkelijk te vinden. Niet alleen via de mail maar ook telefonisch kon ik hun erg gemakkelijk bereiken. Telefonisch vind ik namelijk net wat persoonlijker dan de e mail. Ik ben erg blij met dit bedrijf!