Het bestellen van een porseleinen foto bij UitvaartUniq.nl.

Vaak wordt er gekozen voor het toevoegen van een porseleinen foto aan een grafmonument, urnmonument of ander type gedenkmonument om zorg te dragen voor een unieke, maar vooral ook een persoonlijke herinnering aan een overleden dierbare. Bij UitvaartUniq.nl heeft u de keuze uit 5 verschillende vormen, waaronder ovaal, vierkant, rechthoek, rond en hartvormig. Wanneer u eenmaal een keuze heeft gemaakt uit de gewenste vorm, heeft u de keuze uit drie verschillende groottes. Tevens kunt u kiezen uit een foto in kleur of zwart – wit en heeft u de keuze uit afwerking afgerond of een witte boord. Altijd een passende Foto op porselein bij UitvaartUniq.nl.

 

UitvaartuniQ

Een belangrijke factor bij de totstandkoming van een mooie porselienen foto is uiteraard de foto die u aanlevert. Nadat u de bestelling heeft geplaatst, kunt u de gewenste foto aanleveren per e-mail (info@uitvaartuniq.nl). Om onduidelijkheden te voorkomen, hebben wij een overzicht gemaakt van alle zaken waaraan de afbeelding dient te voldoen en de overige benodigde info:

De foto dient van goede kwaliteit te zijn

De afbeelding dient een JPG / JPEG bestand te betreffen

Geef duidelijk de gewenste ligging aan; horizontaal of verticaal

Geef duidelijk de gewenste vorm aan; buste of volledig

Geef duidelijk aan om wie het gaat, indien de afbeelding meerdere personen betreft

Geef duidelijk aan of er correctie van de afbeelding gewenst is (achtergrond verwijderen, verscherpen, etc.).

Wanneer wij een foto van u ontvangen die aan bovenstaande richtlijnen voldoet en de overige informatie aangeleverd krijgen, werken wij allereerst een proefdruk van uw porseleinen foto aan. Deze versturen wij per e-mail. Na uw akkoord op de proefdruk, gaan wij over tot het vervaardigen van de foto op het porselein. U heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van 1 correctieronde, waarbij wij een aangepaste proefdruk aanleveren.