Ontdek de luxe van JEE O buitendouches!

Vormgeving

Lammert Moerman, concept- en product ontwerper wil maar 1 ding, de wereld het JEE-O DNA laten voelen. De mens het ultieme gevoel van een JEE O buitendouche en ze de ervaring laten ontdekken. Lammert Moerman creëert producten met simpliciteit, rust en ruimte voor lichaam en geest, in een functionele en luxe sfeer. Een look die voor zichzelf spreekt, een persoonlijke keuze voor een modern product voor in je vrije tijd, daar staat JEE-O voor.

JEE-O buitendouche

De collecties van JEE O buitendouches.

De douche waarmee het allemaal begon is de JEE-O buitendouche Original 01. In de laatste jaren is deze serie uitgebreid naar 5 vrijstaande douches. De douches passen heel goed bij de huidige trend van zowel badkamers als tuinen. In totaal heeft JEE-O 6 collecties. Zo zijn er genoeg keuzes en verschillende stijlen voor iedere tuin. Dus ook voor die van jou! Alle collecties hebben simpele stijlen maar zijn allemaal heel verschillend! Past de Original series beter bij jouw tuin of de Slimline? Of houd je meer van een robuustere look met regendouche en ga je voor de Fatline serie? Zo hebben we ook nog de Pure, IZI Go en de Soho series. Alle douches zijn beschikbaar in 2 uitvoeringen: gepolijst of geborsteld. Je kan er ook voor kiezen om all weather frost free te doen zodat je leidingen niet bevriezen in de winter. Hoe handig is dat!

Design

De zomer komt dichterbij!

Wat is er nou fijner dan een JEE-O buitendouche in je tuin hebben? Het is bijna zomer en het is heerlijk als je lekker kan afkoelen ‘s avonds nadat je uren in de zon hebt gelegen?! De buitendouches van JEE-O zijn verfrissend, exclusief en stoer. De buitendouches zijn onderscheidend door hun simpele maar krachtige design en zijn een echte aanvulling voor je tuin.

Bekijk de collecties op de website zodat ook jij kan genieten deze zomer!