Fysio Centrum Utrecht: de fysio in Leidsche Rijn

Fysio in Leidsche Rijn

Vanwege een sportblessure moest ik op zoek naar fysio in Leidsche Rijn. Ik kwam hiervoor terecht bij FCU, Fysio Centrum Utrecht. Graag wil ik mijn ervaringen delen.

Verschillende soorten behandelingen bij fysio in Leidsche Rijn

Fysio in Leidsche RijnFCU hebben ze verschillende specialisaties, waaronder sport revalidatie. Dit is erg prettig want daarmee worden de behandelingen afgestemd op jouw wensen en wordt alles in het werk gesteld om weer op je oude sportniveau terug te komen. Hiervoor worden verschillende behandelingen ingezet, niet alleen fysiotherapie maar ook manuele therapie, medical taping en medische trainingen. Daarnaast heb ik ook veel advies gekregen over mijn houding en het belasten van mijn spieren.

Tijdens de behandeling trainen op professionele apparatuur

De fysio in Leidsche Rijn is gevestigd in Fitland aan de Middenwetering. Tijdens de behandeling kan je ook gebruik maken van de apparatuur van Fitland. Dit vond ik zelf erg prettig omdat ik op die manier nog wel kon trainen ondanks dat ik nog niet op veld stond. Zo bleef mijn conditie wel goed. Ik ben weer helemaal hersteld van mijn sportblessure. Ik weet nu ook goed waar ik op mijn letten om verdere blessures te voorkomen.

Geen verwijzing nodig

Fysio in Leidsche RijnBij Fysio Centrum Utrecht heb je geen verwijzing van je huisarts nodig. Je kunt je dus direct aanmelden. Eerst vindt er dan een intake met screening en onderzoek plaats. Op basis van deze intake wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld. Door de verschillende disciplines en behandelmethoden kun je bij FCU terecht voor een totaalbehandeling.

Ben je op zoek naar een goede fysiotherapeut in Leidsche Rijn? Dan ben je bij Fysio Centrum Utrecht aan het juiste adres. Kijk snel op de website om een afspraak maken met een van de fysiotherapeuten. Ik ben erg tevreden over de behandeling van FCU en kan hen dan ook aan iedereen aanbevelen.